ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Junioři

Výlet krásnou krajinou se vydařil.

Junioři se v první únorový den vydali do dalekého Moravského Berouna, kde se postupně utkali s B týmem Šternberkem a Droždínem. Zpět přivezli šest bodů a nadále drží první místo tabulky.

Datum: 4.2.2020

Junioři na horách.

V sobotu se junioři vydali do Jeseníku kde se utkali s FBC Droždín a FBC Šternberk B. Tým vycestoval bez kapitána Godly, kterého nahradil Tomáš Veselý.

Datum: 27.10.2019

Junioři: První dvě kola, čtyři výhry, šest bodů

Junioři mají za sebou první dvě kola své soutěže a zatím si vedou nadmíru dobře.

Datum: 16.10.2019

Mládežníci reprezentovali v Olomouci i Ostravě

Mezi sezónami probíhá řada turnajů. Vzápětí po ukončení sezóny probíhá každoročně na přelomu května a června turnaj v Ostravě zvaný "Ostrava cup" a těsně před startem sezóny je v programu olomoucký Moravian cup. Naše týmy se zúčastnili obou těchto turnjů.

Datum: 11.9.2019

Junioři zakončili sezónu dvěma výhrami

Tým juniorů se v neděli vydal do Hranic, kde měl již pouze potvrzovat zisk titulu, který si zajistil již v předchozím kole. Na cestu vyrazily hned 3 formace borců, aby všichni mohli společně oslavit mistrovství.

Datum: 6.5.2019

Junioři ztatili dva body

Junioři se vydali do Velké Bystřice kvůli zraněním a utkání dorostenců v osekané sestavě. Navzdory tomu dokázali vybojovat čtyři body.

Datum: 8.4.2019

Junioři: Turnaj jako přes kopírák

Po dlouhých šesti týdnech se junioři mohli vydat k pokračování své zatím suverénní jízdy ligovou soutěží. Neobvykle se vydali do stejného místa za stejnými soupeři jako při posledních střetnutích, tedy do Šumperka, kde je čekaly zápasy s FBC Playmakers Prostějov a s FBK Jeseník.

Datum: 26.2.2019

Junioři udrželi první příčku

Družstvo juniorů, velmi motivované dosavadním průběhem sezóny a prvenstvím v tabulce, vyrazilo v neděli 13. ledna na další turnaj, tentokrát do Šumperka, kde se utkalo v městském derby s FBC Playmakers Prostějov a s FBK Jeseník.

Datum: 15.1.2019

Junioři: Na domácí půdě stoprocentní

Družstvo juniorů bylo lehce zklamané výkony z posledního turnaje, ale zároveň velmi odhodlané tato zaváhání odčinit. Možnost nápravy přišla 22. prosince 2018 na domácím turnaji ve sportovní hale RG a ZŠ Prostějov, kde se junioři utkali s doposud prvním Postřelmovem a s Hranicemi.

Datum: 2.1.2019

Junioři: Tak snadné to nebude

Družstvo juniorů, namlsané úspěchy z prvního turnaje a posílené o několik hráčů, tentokrát zajíždělo v sobotu 24.11. do nedalekého Kostelce na Hané, kde je čekal ostrý boj s Droždínem a městské derby s Playmakers Prostějov.

Datum: 28.11.2018