SK K2 Prostějov – FBK Jeseník 3:2


První zápas sice začal pro Prostějov klidně, nebyl ale tak úplně jednoduchý. Po spoustě zbytečných chyb a neproměněných šancí v čele s Ošťádalovým minutím stodoly si naši kluci připustili zbytečné drama. Kvalita se ale nakonec přece jen ukázala.

SK K2 Prostějov – FbC Asper Šumperk 6:3


Druhý zápas měl podobný průběh jako zápas první. Hra na soupeřově půli, spousta střel a tentokrát i více proměněných šancí. Zbytečná Bakuleho vyloučení kvůli kroku navíc.

Vyjádření vedoucího týmu: Na závěr sezóny potvrzená neporaženost našeho kádru v této sezóně. Relativně povedené utkání až na zbytečné chyby. Byl na nás vidět stres i přes to, že jsme první místo měli už jasné. Vypadalo to, že nás svazuje touha poslední utkání nepokazit. Vše se ale nakonec povedlo. Díky všem za skvělou sezónu a odvedené výkony. Gratuluji Kubovi Godlovi k překročení hranice 55 bodů. Nyní je čas oslavovat a hned potom se poctivě připravovat na další sezónu. V příští sezóně budeme ještě lepší. Sportu zdar a florbalu zvlášť.

Sestava


Pařenica – Ošťádal, Schön, Frýda, Ševčík, Lakomý, Beran- Glacner, Godla, Grepl- Elsner, Burget, Bakule, Bukovan, Laurenčík, Čajan