ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Junioři

Junioři zapisují pátou výhru v řadě

Pro důležité body se vydali junioři do Moravského Berouna, kde se střetli se Šternberkem a Mohelnicí. Dvěma tříbodovými skalpy se vyhoupli na průběžné třetí místo v tabulce, přestože se vítězství nerodila vůbec lehce.

Datum: 31.1.2023

Junioři doma opět stoprocentní

Juniorům se na Reálce daří. Připsali si dalších 6 bodů. Nejprve si poradili s Uničovem, poté se vítězstvím nad Hranicemi přiblížili třetímu místu v tabulce. Oběma soupeřům jsme přitom nadělili desítku.

Datum: 15.1.2023

Junioři v Kostelci pouze za třibody

V Kostelci na Hané se juniorům dařilo napůl. Nejprve přišla prohra s Přerovem, potom povinná výhra v derby s Playmakers.

Datum: 2.1.2023

JUNIOŘI: V Šumperku poloviční.

Po čtrnácti dnech se junioři vydali bojovat na šumperskou půdu, tentokrát v pozdních odpoledních hodinách. Nejprve si po nepřesvědčivém výkonu poradili se Šternberkem, následně podlehli lídrovi ze Šumperku.

Datum: 24.11.2022

JUNIOŘI: Prvních 6 bodů

Po dvou neúspěšných turnajích se junioři představili na domácí půdě. Trenéři nemuseli oproti úvodním čtyřem zápasům řešit jedinou omluvenku. I díky tomu si kompletní sestava připsala důležité dvě výhry.

Datum: 8.11.2022

JUNIOŘI: Po prvních čtyřech zápasech bez bodu.

Juniorka má za sebou úvodní dva turnaje sezony. Po nezdaru v Šumperku se nepodařilo bodovat ani v Hranicích.

Datum: 4.10.2022

JUNIOŘI: Úvod sezony bez bodů

Neděle nebyla úspěšná pouze pro starší žáky, ale i pro jejich starší kolegy z řad juniorů. V Moravském Berouně bodovat totiž nedokázali.

Datum: 23.9.2021

Stanislav Elsner: "Mnohem radši jsem za dobré umístění týmu"

Po představení klubových artefaktů v minulých rozhovorech se pojďme podívat také na ty, kteří A-týmu snižují věkový průměr. Dnes to bude jeden z hrstky mladičkých hráčů, kterému se povedlo prorazit brány hlavního týmu v posledních několika sezonách, nejmladší hráč nynějšího kádru A-týmu, zároveň dlouhodobý tahoun a aktuálně kapitán juniorského týmu, nositel nejurostlejšího nosu v Prostějově, věčně usměvavý Stanislav Elsner.

Datum: 11.3.2021

Juniorský výlet do Jeseníku

I přes prohru o první místo v tabulce hodnotím výjezd do Jeseníku pozitivně. Kluci hráli pěkný florbal ze spoustou pěkných akcí. Po zdravotní přestávce se vrátil Godla a dorostenci jsou příslibem budoucnosti.

Datum: 26.2.2020

Výlet krásnou krajinou se vydařil.

Junioři se v první únorový den vydali do dalekého Moravského Berouna, kde se postupně utkali s B týmem Šternberkem a Droždínem. Zpět přivezli šest bodů a nadále drží první místo tabulky.

Datum: 4.2.2020