ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Muži B

MUŽI: B tým v Kostelci stoprocentní.

Po nevydařeném turnaji v Lipníku jsme se utkali v Kostelci se soupeři z opačných pólů tabulky.

Datum: 23.11.2021

MUŽI: B tým poprvé bez bodů

V sobotu 6. listopadu B tým odehrál těžká utkání s Lipníkem a Kostelcem. Cílem bylo upevnit si pozici na špici tabulky. Bohužel neúspěšně.

Datum: 11.11.2021

MUŽI: B tým v Postřelmově nezaváhal

V sobotu 23. října odehrál v Postřelmově B tým pouze jedno utkání s IBK Bisons Přerov, který v současnosti okupuje spodní příčky tabulky.

Datum: 25.10.2021

MUŽI: B tým si po víkendu připisuje další čtyři body

Muži B uplynulý víkend odehráli dvě utkání v nedalekém Přerově, kde dokázali opět bodovat.

Datum: 11.10.2021

MUŽI: B tým na domácí půdě vítězil

Po roce se B tým opět ukázal v bojích o ligové body a rovnou na domácí palubovce, kde se v sobotu 25. září utkal s Droždínem a Libinou.

Datum: 29.9.2021

Adam Čejka: „Do poslední sekundy vždy věřím v úspěch.“

U mladých dravců prozatím v našich pravidelných rozhovorech zůstaneme, dnes to bude opravdová lahůdka. Bývalý příležitostný trenér, rozhodčí, dlouholetý hráč a srdcař SK K2, který nikdy příliš nevyčníval v týmovém bodování, ale jeho "taneční" kreace, precizní technické nahrávky, různé kousky a kejkle ho vždy v očích všech přítomných vynášely do velkých výšek. V neposlední řadě je také poloprofesionální e-sportový hráč ve hře NHL21 a vítěz letošního ročníku ENYAQ Hockey League, Adam Čejka.

Datum: 14.4.2021

Lukáš Ondra: "Naučil jsem se vnímat svět trochu jinýma očima."

Společně s Jindrou Kratochvílem a Honzou Novákem tvoří poslední trojlístek hráčů, kteří působí v klubu bez přestávky od samého počátku a stále se svižně prohánějí po palubovkách, pokud je to tedy dovolené. Poměrně tichý, skromný a zdánlivě nenápadný chlapík, ale odvedl a stále odvádí dobrou práci pro svůj mateřský klub, za který hraje nepřetržitě již 14. sezonu, pomohl vychovat několik talentů, odpískal desítky utkání a zároveň spravuje webové stránky a sociální sítě a působí jako vedoucí  a srdce B-týmu, Lukáš Ondra.

Datum: 22.2.2021

B tým na úvod sezony bere tři body a brambory

K prvnímu kolu zajížděli muži B do nedaleké Velké Bystřice, kde se utkali s Kostelcem a domácím Droždínem.

Datum: 19.9.2020

Muži B zpět na vítězné vlně

Sobotní sedmý březen byl dnem, kdy se B tým vydal pro šest bodů. Turnaj se uskutečnil v Mohelnici a z Prostějova se na něj vydalo celkem 11 hráčů včetně dvou brankářů. Většina hráčů stihla poctivý čtvrteční trénink, ve kterém si to rozdali na férovku s GTA lajnou, ovšem příliš se jim nedařilo. Proto si chtěli napravit své renomé. K zápasům však vyrazili ve značně okleštěné sestavě, protože takřka všechny hráče zasáhl koronavirus, který chytli od Milana Fojta a Pavla Bezoušky. V rámci kolegiality se vedení pro jistotu rozhodlo nechat všechny zdravé hráče doma.

Datum: 9.3.2020

Muži B v Mohelnici neuspěli

Cílem sobotního poplesového výletu na sever od Prostějova byl zisk šesti bodů a snížení náskoku na vedoucí Libinu, pod dohledem statného ošetřovatele a maséra Martina Přibyla. Jenže výlet do Mohelnice se zvrhl v něco, co se vidí jen ve florbalové Olomoucké lize.

Datum: 10.2.2020