ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Junioři

Junioři: Na závěr sezóny jsme si otevřeli střelnici, stačilo to ,,jen“ na 3 body.

Na závěrečný turnaj jsme se vydali do Hranic, a to ve víceméně plné sestavě. Po vyrovnaném zápase s Mohelnicí jsme v posledním utkání sezóny, s Hranicemi, zvítězili.

Datum: 23.4.2024

Junioři: Vezeme tři body z Moravského Berouna

Další zápasy v krátkém sledu nás zavály do Moravského Berouna, kde jsme se utkali s Přerovem a pořádajícím Šternberkem. Po zápasech jako den a noc bereme důležité tři body, díky nimž se dostáváme před svého soupeře a dotahujeme se na páté Hranice, se kterými si to s největší pravděpodobností rozdáme v posledním zápase sezóny o konečnou pátou příčku.

Datum: 15.4.2024

Junioři: Bez bodu, ale se zlepšeným herním projevem

V Uničově odehrajeme pouze jedno utkání s domácími, kterým máme po ostudné porážce 1:20 co vracet. O několik dní později pak na domácí palubovce dohráváme odložené utkání s FBS.

Datum: 13.4.2024

Junioři: V odloženém turnaji jsme nebodovali

Turnaj v Hranicích, který se měl odehrát první víkend v lednu, se neuskutečnil. Junioři tak sehráli po jednom utkání v Olomouci s místním FBS a v Uničově, taktéž s tamním celkem. Body ovšem nebyly na pořadu dne.

Datum: 21.2.2024

Junioři: Zapisujeme 3 body

V Přerově jsme se utkali s Hranicemi a Mohelnicí. Po divočině z prvního zápasu, se šťastným koncem, přišla vysoká porážka s Mohelnicí.

Datum: 22.1.2024

Junioři na domácí půdě bodovat nedokázali.

Junioři opět odehráli domácí utkání, tentokrát se utkali s Přerovem a Šternberkem.

Datum: 28.11.2023

Junioři zapisují dvě vyskové prohry.

Do Uničova odjela juniorsko-dorostenecká sestava. Bez spousty hráčů základní sestavy, kdy hráči nemohli nastoupit z různých důvodů, se osmička hráčů v poli, se dvěma brankáři v zádech, utkala s Olomoucí a Uničovem.

Datum: 30.10.2023

Junioři připisují první tři body.

Na úvod sezóny měříme síly v hale Reálného gymnázia s celky Přerova a Šternberka. Po úvodní vysoké porážce od Přerova přichází také první vítězství.

Datum: 18.9.2023

Junioři přímý souboj o čtvrté místo nezvládli

Juniorům to na domácí gumě v tělocvičně DDM Vápenice prostě nelepilo ani na třetí pokus. Páté místo bylo konečným stropem.

Datum: 17.4.2023

Junioři v posledních zápasech připsali pouze 4 body

Junioři nenávazli na krásnou bodovou šňurů a bodový import se zastavil, i tak je stále čeká zápas cti.

Datum: 3.4.2023