SK K2 Prostějov – FBC KOVO KM Frýdek-Místek 2:5

Branky: Godla, Burget

Náš tým vstoupil do zápasu nešťastně obdrženým gólem hned v první minutě. Zápas dál běžel vyrovnaně, ale našemu týmu chyběla gólová koncovka, kterou se soupeř nakonec dostal k vítězství. Tým si ale ze zápasu vzal odhodlání a do dalšího utkání nastoupil s úkolem vyhrát.

SK K2 Prostějov – FBC Přerov 5:10

Branky: Godla, Slavotínek, Čejka, Bakule, Lakomý

Podobně jako v prvním zápase inkasujeme po nahození z půlící čáry, které doskákalo kolem tyče až za záda golmana Kouřila. Pokračuje naše střelecké trápení. Po první třetině odpočíváme za stavu 3:2 pro přerovský celek. Do druhé třetiny jdeme s cílem vyrovnat. To se nám ale nedaří a soupeř odskakuje na rozdíl 3 branek. Ve vlastním oslabení střílíme gól, Adam Čejka pořádně vymetl šibenici. Do třetí třetiny nastupujeme už značně unavení a to se projevuje i na naší hře. Ospalá rozehrávka, chyby v obraně a špatně dobírání hráčů způsobují dalších 5 gólů do naší branky. V závěru zápasu už jen dvojice Godla, Lakomý kosmeticky upravuje skóre akcí dva na jednoho.

I když tento turnaj nebyl bodově bohatý, byl jedním z nejlepších odehraných turnajů juniorského týmu. Hráči mezi sebou lépe komunikovali a taky si vyzkoušeli osobní obranu, která nám dobře sedla. Největší slabinou týmu nadále zůstává nízká úspěšnost střelby, na které musíme zapracovat. Tým se tak nadále topí na dně tabulky.

Sestava:

Weidinger, Kouřil – Čejka, Ošťádal, Bakule, Schön, Godla, Grepl, Jančík, Lakomý, Haratek, Slavotínek, Burget