ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Ženy

Předposlední turnaj žen s pokračováním prokleté osmičky

V sobotu odehrály ženy předposlední turnaj v Ostravě, kde se střetly s týmem Bílovce a Šumperku. Oba týmy mají výborné postavení v tabulce, a tak to pro naše holky nebyl jednoduchý turnaj.

Datum: 18.4.2017

Ženy dostaly v Čeladné nakládačku dvakrát 8:1

Sobotní den si ženský tým za rámeček nedá, a pokud ano, tak do těžko dostupné místnosti. Dvě utkání, dvě shodné prohry. Je jasné, že výchozí pozice nebyla nejlepší, marodka silných hráček, nemožnost střídat celé dvě lajny. Přesto přinesla sobota výsledky, které být nemusely, a nad tím se budou muset holky vážně zamyslet.

Datum: 28.3.2017

Ženy čekal náročný turnaj

Ke svému dalšímu ligovému utkání zavítaly ženy do Šumperka. Turnaj to nebyl lehký. Holky zde odehrály mimo klasické dva zápasy ještě dohrávku z předchozího turnaje.

Datum: 7.3.2017

Ženy v Bílovci odehrály pouze jedno utkání

V sobotu ženy odcestovaly s jasným cílem. Odvést si z Bílovce tři body a vráti se zdravě domů, neboť druhé utkání bylo odloženo.

Datum: 24.1.2017

Ženy doma vybojovaly cenné tři body až na poslední chvíli

Na první turnaj v novém roce nemusely ženy nijak daleko. Jednalo se o domácí turnaj, kterého se bohužel nezúčastnily pro nemoc vedoucí družstva Míša Černá a brankářka Zlatka Bauer. Naopak se zapojila Romča Králiková, která tak odehrála svůj první turnaj.

Datum: 10.1.2017

Ženy dovezly z Čeladné čtyři body

Tým žen odcestoval v sobotu do Čeladné již s novým trenérským obsazením a touhou uhrát nějaký ten bodík.

Datum: 14.11.2016

Ženy si připisují první výhru za tři body

I když nás stále trápí nižší docházka na tréninky, osa týmu trénuje poctivě a vzhledem k vyprázdněné marodce jsme odjížděli s touhou získat první výhru v kategorii žen. To se nám po zodpovědném a aktivním výkonu v hale gymnázia Šumperk povedlo a poprvé jsme se tak vrátili se ziskem tři bodů.

Datum: 25.10.2016

Ženy se z Ostravy vrátily s prázdnou

Druhý turnaj v rychlém sledu nás zavál tentokrát do Ostravy. Ze sestavy nám tentokrát vypadla první brankářka a šanci tak dostala její záloha, a dále pak ochořela jedna ze stálic zadních řad. Naopak do sestavy nám přibyla jedna útočnice a velkou posilu jsme pak na jeden turnaj získali v podobě trenérky našich mládežnických družstev Renči Bestrové, které se zatím vyřizuje hostování do Olomouce a využila tento turnaj k lehkému rozehrání.

Datum: 11.10.2016

Nový tým žen dokázal urvat bod hned na prvním turnaji

Na obnovenou premiéru ženského družstva, jsme zajížděli do Bílovce. Všechny hráčky ještě nemáme v provozu, takže první nominace byla 10+1. Bohužel dny před turnajem odpadla jedna hráčka (kotník) a druhá vypadla v noci před odjezdem (angína). I přesto holky ukázaly obrovskou touhu získat hned nějaké body a díky remíze ve druhém zápase se jim to povedlo.

Datum: 20.9.2016

Pojďme pomoci překonat rekord v návštěvnosti extraligy žen!

Renata Bestrová, prostějovská odchovankyně a jeden z lídrů týmu olomouckých žen, se taktéž představí v akci. Do Olomouce to není tak daleko a navíc tento víkend v sobotu nikdo z našich kategorií nehraje.

Datum: 23.2.2015