ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Dorostenci A

DOROSTENCI: Dalších 6 bodů a 6 výhra v řadě

Hned bez tři opor základní sestavy, obránců Chyby, Lasovského a brankáře Coufala, vyrazili dorostenci do Uničova. Po dvou výhrách s tabulkově nejhoršími týmy připisují pátou a šestou výhru v nadstavbě.

Datum: 3.3.2022

DOROSTENCI: Z Hranic plný počet bodů

Soutěž se nám dostala do nadstavby a my zajížděli k derby s Playmakers a zápasu s Litovlí do Hranic na Moravě.

Datum: 10.1.2022

DOROSTENCI: Vítězná dohrávka s Hranicemi

Netradičně ve čtvrtek sehráli dorostenci odložené utkání s FBC Hranice.

Datum: 6.12.2021

DOROSTENCI: Skvělý závěr na body s lídrem nestačil.

Po čtrnácti dnech opět utkání a bohužel, opět jen jedno. V týdnu volají zástupci FbC Hranice, že do Šumperka kvůli nemocem a karanténám nedorazí, a tak nás pod Pradědem čeká pouze hanácké derby s lídrem tabulky, Přerovem.

Datum: 22.11.2021

DOROSTENCI: Zápas s Uničovem nezvládli

V neděli 7.listopadu jsme se vydali do nedalekého Přerova. Soupeřem nám byl Uničov, se kterým jsme odehráli jediné utkání toho dne.

Datum: 8.11.2021

DOROSTENCI: Vezeme tři body z Mohelnice

Po čtrnácti dnech jsme opět v zápasovém kolotoči, kdy nás los zavedl do Mohelnice. Tam jsme se nejprve střetli s Lipníkem a následně s Litovlí. Po tomto dvojzápase bereme tři body.

Datum: 11.10.2021

DOROSTENCI: Na domácí půdě poloviční

Poslední víkend v září se dorostenci utkali v domácí hale s celky Playmakers Prostějov a rezervou Olomouce. Po vlažném rozjezdu si nakonec připsali povinné vítězství v městském derby, nicméně v zápase s Olomoucí nezachytili úvod třetí třetiny a z prvního turnaje si tedy připisují tři body.

Datum: 29.9.2021

Dorostenci z prvního turnaje vezou tři body

Na první turnaj sezony jsme nominovali spoustu nováčků v dorostenecké kategorií. Dá se říct, že z loňských pravidelně nastupujících hráčů odjeli tři. O to víc jsme čekali v zápase nasazení a dravost, že se mladí hráči budou chtít víc ukázat a porvat o místo v sestavě.

Datum: 25.9.2020

Dorostenci v Přerově nadělovali radost

Do Přerova jsme dorazili ještě v době konání turnaje naších elévů, tak kluci zafandili a udělali našim nejmenším velkou radost z výborné kulisy při utkání.
V zápasech samotných Šternberk byl lepší ale naší prioritou bylo zapojení nováčku a st.žáku v zápasech bez ohledu na výsledek a to se povedlo.

Datum: 26.2.2020

Dorostenci získali další tři body.

Dorostenci minulý víkend sehráli utkání v Hranici na Moravě, kde se střeli se Šumperkem a potom s domácím celkem.

Datum: 25.10.2019