Domácí trojboj závěrečných zápasů začali prostějovští muži velmi dobře. Proti Olomouci šli výrazně do sebe, zklidnili emoce a hráli soustředěně. I přes měnší výpadek ve třetí třetině to nakonec skončilo výhrou pro SK K2 v poměru 6:4.

V dalším hanáckém derby potvrdil Přerov stoupající formu. Soustředěný a na obraně založený styl hráčům SK K2 vůbec nesednul a doma po zásluze padli.

Poslední domácí zápas a Prostějov mohl jen překvapit. Suveréní Hranice rozstřílely den před tím Olomouc a do Prostějova jeli jejich hráči pro tři body a potvrzení první příčky. Jenže toho dne hráčům K2 sedlo vše, jak mělo. Lídr tabulky dostal třináct fiků a musel se bát o první místo do posledního kola.

Poslední dvojkolo a výjezd do Krnova a na konec jen do Mohelnice, protože Jeseník neměl domácí halu. S Krnovem šlo o souboj o konečné 4. místo, což si nakonec uznuli pro sebe domácí borci od polských hranic.

V neděli pak Prostějov zakončil sezónu stylově. Velmi oslabený Jeseník byl rád, že sezónu dohrál a SK K2 tak záporné skóre posunulo do kladných čísel i díky 19-ti brankové kanonádě.

Prostějov svou premiéru v Divizi zakončil na pěkném šestém místě. Ztráta na první tři celky byla propastná pro všechyn týmy. Rozestupy mezi týmy pod SK K2 byly malé.

K Prostějovu Divize určite patří. Na domácích zápasech byla velmi dobrá kulisa, zájem mezi fanoušky a mládeží byl patrný. Další setrvání v soutěži záleží na samotných hráčích, jež florbal neživí a stojí i spousty času, energie, sil a financí. Nebude už však u toho trenér Martin Fráňa, který se rozhodl po sezóně skončit. Povedlo se mu tým vytáhnout z regionální ligy do celostátní soutěže a hned v premiéře skončit do šestého místa. Za vše kolem toho mu patří velký dík. Stejně tak i hráčům.

SK K2 Prostějov – FBS Olomouc 6:4

SK K2 Prostějov – FBC MSEM Přerov 2:7

SK K2 Prostějov – FBC Hranice 13:8

FBC ORCA KRNOV – SK K2 Prostějov 9:4

FBK Jeseník – SK K2 Prostějov 5:19