Asi největší rybou z letních posil je Karel Hloch. Starší bratr Jana Hlocha se k nám přesunul z konkurenčního celku FBC Playmakers. S přesunem koketoval již v jedné z minulých sezon, ale vábení tehdy nepodlehl. Nakonec se přesun zrodil až letos, kdy je jasné že tým FBC Playmakers bude hrát pouze Olomouckou ligu. Karel v minulé sezoně v barvách FBC odehrál 17 utkání v nich nastřádal 28 bodů za 14 branek a asistencí.

Druhou posilou je dvaadvacetiletý lídr litovelského Tatranu, útočník Karel Mikulka, který přichází na hostování do prosince letošního roku. V rámci Olomoucké ligy pravidelně sbíral body, kde se pravidelně potkával s naším záložním celkem mužů. Podaří se mu vybojovat si místo v základní sestavě A týmu a navázat na své výkony i o dvě soutěže výše? V uplynulé sezóně odehrál v Litovli všech 20 utkání s úžasnou bilancí 55 bodů (31 + 24). Oba hráči již oblékli náš dres ve druhém kole poháru, ale bez bodového příspěvku.

S přesunem do našeho týmu koketovalo několik dalších hráčů, ale nakonec k většímu posílení zatím nedošlo. Nechme se překvapit, zda dojde ještě k nějakému posílení v průběhu sezóny.

Již v průběhu minulé sezóny jste si mohli všimnout, že v sestavě často chybí jméno Tadeáše Foltýna. Ikona našeho klubu, která naše barvy hájila již od samotného vzniku klubu, svoji kariéru přerušila kvůli pracovním povinnostem po dlouhých deseti sezónách. Takovou bilanci v klubu mají už jen Jan Novák nebo Lukáš Ondra.

Mezi další hráče, kteří přerušili svoji kariéru jsou hráči B týmu Patrik Herrmann, Petr Sehnálek a Patrik Dankovič, také kvůli pracovním či školním povinnostem.