SK K2 Prostějov “B” – FBC Asper Šumperk “B” 2:4 (2:2, 0:1, 0:1)

Branky: Sedlář, Korčák (Rexa)

V utkání jdeme rychle do vedení zásluhou nechytatelné pumelice od navrátilce Sedláře, který míček uklidil k levé dolní tyččce. Soupeř v polovině první periody dorovnává, ale my se opět dostáváme zpět do vedení díky Korčákovi, který měl výjimečně srovnaná mířidla. To bohužel bylo naposledy, kdy se nám podařilo rozvlnit síťku. Šance střídá šanci, ale branky dává pouze soupeř. Bezouška by dnes netrefil ani stodolu a ani u jeho dalších kolegů v útoku to není o moc lepší.

SK K2 Prostějov “B” – FBS Olomouc “B” 2:2 (0:1, 0:1, 2:0)

Branky: Dankovič (Sedlář), Rexa (Jetel)

Do zápasu lépe vstupují kolegové z krajského města, kteří na rozdíl od prostějovských svoje šance využívají a vytváří si vedení o dvě branky. Ve třetí třetině soupeře prakticky nepouštíme ke střele a pálíme, co se dá. V tom si bere slovo rozený snajper od modré Dankovič, který nekompromisní střelou po zemi záhadným způsobem dostává míček do brány. To nakopává celý tým a hned o půl minuty později se trefuje i východniar Rexa a my se tlačíme za vedoucím gólem. K dispozici dostáváme i dvě přesilové hry, ale dneska nám prostě není souzeno. Festival zahozených šancí zakončuje Bezouška v posledních vteřinách hry, kdy odmítne příležitost jít dva na jednoho a ztrestá soupeře ránou do lýtka a konečná siréna je tak vysvobozením z naší střelecké nemohoucnosti.

Sestava:

Weidinger (1. zápas), Fica (2. zápas) – Dankovič, Kratochvíl, Ondra – Bezouška, Rexa, Korčák – Jetel, Sedlář, Herrmann

Komentář vedoucího:

“Vše podstatné již bylo napsáno. Mohu jen říci, že jsem asi ještě neviděl tolik nevyužitých šancí, které nás stály tolik důležité body. Snad příště budeme v zakončení úspěšnější.”