Někdy si říkám že kluci i ze spaní musí hulákat, přihrávky, přihrávky, a žebřík, a pak jedeme na turnaj s týmem bojovníků a ono to funguje. Dnes si tým opět potvrdil, že to platí na všechny soupeře, disciplína při bránění, přihrávky a pohyb a máme zasloužené první místo.

Kromě prvního zápasu jsme soupeřům vždy dali šanci a nechali je jít do vedení 1:0, pak kluci zapnuli vyšší rychlost a přidali parádní akce, jako například zadovku Rochly na nabíhajícího Jašurka, který vystřihl dokonalý blafák, nebo akci na jeden dotyk po ose Koudelný, Ředina, Binko a gól.

SK K2 Prostějov – FBC Hranice 16:0

SK K2 Prostějov – FBC Přerov Kosatky 6:1

SK K2 Prostějov – FBC Přerov Žraloci 9:3

SK K2 Prostějov – FBC Lipník 7:4

V této sezoně nás čeká poslední turnaj ve Šternberku, a tak my trenéři společně s rodiči doufáme že kluci zopakují aprílový výsledek.

Sestava:

Jurík – Páleník, Jašurek, Rochla – Binko, Koudelný, Ředina – Somr, Tyl, Fikar, Dvorský

Hodnocení trenéra:

“Nemůžeme být více spokojenější, než jsme. Kluci na hřišti odvedli přesně, co jsme chtěli, bojovali, a kromě zápasu se Žraloky, kde první půle byla vyrovnaná, jsme soupeře přehráli a byli jsme na hřišti lepší. Kluci předváděli krásné akce, a to byla nádhera. Doufáme, že na posledním turnaji zopakujeme výsledek a budeme se loučit se sezónou jako zlatí.”