Zlín Lions – SK K2 Prostějov 5:1 (2:1, 1:0, 2:0)


Branky: Vlček (Zabloudil)

Sestava:
Weidinger, Fica – Bezouška, Ošťádal, Ťuik, Král – Kratochvíl, Machač, Čejka, Zabloudil, Vlček, Judas, Korčák

Hned z kraje utkání převzal mladý běhavý tým Zlína otěže do svých rukou a udával tempo, paradoxně první branku v 10. minutě zápasu vstřelil tým Prostějova po umístěné střele Vlčka v přesilovce. Domácí se dočkali hned po třech minutách a dvěma góly v rozmezí necelé minuty otočili skóre na svou stranu.

Druhá třetina pokračovala ve stejném duchu, Prostějov bojoval, ale góly dával Zlín, když v půli zápasu navýšil své vedení na 3:1.

V poslední části svitla hostům naděje, když byl 7 minut před koncem vyloučen domácí hráč a Prostějov bušil na branku Zlína, bohužel po nešťastné ztrátě šel domácí hráč ve vlastním oslabení do samostatného úniku, který proměnil a o vítězi bylo rozhodnuto. V úplném závěru ještě domácí kosmeticky upravili skóre na 5:1.

Utkání s velice mladým týmem Zlína tentokrát nevyšlo podle představ i z důvodu absence několika základních kamenů naší sestavy se z postupu do 4. kola radují domácí a naše letošní pouť pohárem končí ve 3. kole. Teď už se chystáme na začátek ligy, který je na programu hned 14. a 15. 9. na domácí půdě Reálného gymnázia.