FBC Hranice – SK K2 Prostějov 6:3 (4:0, 1:1, 1:2)


Branky: Čmela (Hél), Krnáč (Z. Fojt), Hél (Čmela)

Nováček Národní ligy byl jasným favoritem celé skupiny a potvrdil to hned v první třetině, kdy našemu týmu nasypal hned 4 branky, Prostějov ovšem jen tak zbraně neskládá, další dvě třetiny byly výsledkově vyrovnanější, ale ztráta z té první byla propastná, Hranice si vedení udržely a zaslouženě tento zápas ovládly.

SK K2 Prostějov – Honey Badgers F-M 10:9 (4:1, 3:1, 3:7)


Branky: Čmela (Vašut), Zabloudil, Hél (Vašut), Čmela (Hél), Krnáč (Z. Fojt), Krnáč (Vašut), Judas (Zabloudil), Ošťádal (Čmela), Vlček (Judas), Zabloudil (Krnáč)

Učebnicový příklad ztráty koncentrace v zápase. Náš tým byl velkým favoritem, ovšem Honey Badgers byli pro nás velkou neznámou, první dvě třetiny měly napovědět, že půjde o jasnou záležitost, když svítil na tabuli stav 7:2, v té třetí ale přišel kolaps a soupeř začal dávat branku za brankou. Přestřelka se nakonec zastavila na skóre 10:9 a po nepřesvědčivém výkonu jsme brali první 3 body.

Orel Jednota Troubelice – SK K2 Prostějov 5:12 (3:6, 1:3, 1:3)


Branky: Čmela (Hél), Čejka (Čmela), Z. Fojt (Krnáč), Krnáč (Z. Fojt), Maťcha (Vlček), Hél (Ošťádal), Judas (Vlček), Judas (Vlček), Z. Fojt (Krnáč), Judas (Vlček), Krnáč (Veselý), Vlček (Judas)

Tento zápas byl jasnou záležitostí s občasnými výkyvy, nicméně náš tým roli favorita potvrdil a zaslouženě bral další 3 body. V tomto utkání přispěl Judas prvním hattrickem v sezóně a Vlček se blýskl hned pěti body.

SK K2 Prostějov – SFK Kozel Počenice 6:4 (3:2, 1:1, 2:1)


Branky: Zabloudil (Krnáč), Vlček (Trnečka), Král (Vlček), Hél (Čmela), Hél (Čmela), Zabloudil (Krnáč)

Pro náš tým dobře známý a houževnatý soupeř, který nedává ani metr zadarmo. Tentokrát šlo opět o vyrovnaný zápas, který jsme ovšem kontrolovali a nedovolili žádné zdramatizování. Po dobrém výkonu jsme brali další 3 body.

První kolo poháru je tedy za námi a do toho druhého postupujeme z druhého místa se ziskem 9 bodů s bilancí tří výher a jedné porážky. Ve druhém kole se střetneme na domácí půdě s 1. FBK Eagles Orlová.

Sestava


Sobota: Weidinger, Přibyl – Vašut, M. Fojt, Král, Ošťádal – Vlček, Hél, Krnáč, Zabloudil, Judas, Čmela, Trnečka, Z. Fojt

Neděle: Weidinger – Maťcha, Král, Kratochvíl, Veselý, Machač, Ošťádal – Vlček, Hél, Krnáč, Zabloudil, Judas, Čmela, Čejka, Trnečka, Z. Fojt