SK K2 Prostějov B – IBK Bisons Přerov 6:5


Branky: Maťcha (Král), Maťcha (Král), Korčák (Veselý), Maťcha (Čejka), Král (Maťcha), Maťcha (Kratochvíl)

Ačkoliv v tomto utkání jdeme do vedení soupeř dokáže během tří minut otočit skóre ve svůj prospěch. Od druhé třetiny dotahujeme, ale soupeř vždy odskočí. V závěrečné třetině otáčíme skóre ve svůj prospěch a připisujeme si důležité tři body za cestou ke čtvrtému místu.

SK K2 Prostějov B – FBC Asper Šumperk B 2:2


Branky: Korčák (Čejka), Kratochvíl (Král)

Utkání se nese ve velmi uvolněném duchu. Jdeme jako první do vedení, ale ve druhé části soupeř otáčí skóre ve svůj prospěch. V následující minutě vyrovnává Kratochvíl a to byla poslední branka letošního ročníku z naší strany. Nic na tom nezměnila ani výhoda v podobě trestného střílení za ne zcela jasný faul. To zůstává neproměněno.

Sestava: Fica, Weidinger – Král, Schön – Maťcha, Kratochvíl, Machač – Ondra, Veselý – Korčák, Čejka, Bárta

Díky získaným čtyřem bodů a zaváhání Olomouce se náš tým posouvá na 4. místo. Tím se tedy stává letošní ročník Olomoucké ligy pro náš tým úspěšným.

Komentář vedoucího: Musím klukům za celou sezónu poděkovat. Čtvrté místo by možná nikdo nečekal. Všichni hráči, kteří za B tým letos nastoupili oplatili naši důvěru dobrými a stabilními výkony. I když se nedařilo, bylo vidět na klucích, že s výsledkem chtějí něco udělat. Důležitým prvkem bylo zapracování juniorů do sestavy. Například Godla dokázal, že přechod mezi muže pro něj nebude žádný problém a má velmi dobře nakročeno do Divize. Další mladíci se také uvedli v dobrém světle, jen musí posbírat ještě další zkušenosti.