Proto všem našim členům, trenérům, rodičům i partnerům přejeme krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a mnoho úspěchů jak v osobním, pracovním i sportovním životě v novém roce, roce 2019.

Rok 2018 byl pro nás na poli sportovním opět úspěšným, pro mládežnické kategorie se podařilo uskutečnit opět několik sportovních dnů i soustředění v Litovli. O tom co nás čeká v roce příštím se jistě brzy dozvíte.

Ovšem největším úspěchem je pro nás kýžený postup A týmu do Divize, který se zrodil až v samotném závěru soutěže ročníku 2017/2018. Následně se povedl také příchod několika posil, které s jádrem minulé sezony aktuálně drží skvělou 6 pozici Divize. Doufejme, že se našim borcům bude opět dařit a podaří se navléknout mnohem více tříbodových korálků než v první polovině soutěže.

I naši mládežníci si vedou skvěle, junioři drží první příčku, dorostenci do toho šlapou, úplně zle si nevedou i ostatní kategorie.

Dále se nám povedlo vytvořit i spolupráci se společnostmi se sportovním vybavením, ať už se jedná o Fat Pipe či Sanasport.

Bohužel, co se nepovedlo, je výstavba slibované nové tělocvičny. Doufejme tedy, že se v nejbližších letech nové tělocvičny dočkáme. Mít vlastní tělocvičnu to je náš dlouholetý sen. Vždyť v nedaleké Senici či Lipníku nad Bečvou postavili perfektní haly s úžasným zázemím. Je zde si vzít příklad.