SK K2 Prostějov – FBC Hranice 6:3 (3:1, 1:2, 2:0)


Branky: Godla (Veselý), Godla (Schön), Godla (Elsner), Elsner, Báthory, Beran (Jančík)

Úvod utkání byl velice vyrovnaný, Godla sice už v 11. minutě kompletoval svůj hattrick, ale soupeř dokázal úspěšně držet krok. Zhruba v polovině utkání si vzala slovo “nová krev” v podobě gólů Elsnera a Báthoryho a nebylo pochyb, kdo v utkání zvítězí. V závěru ještě výhru pečetil svým gólem Beran.

SK K2 Prostějov – FbC Asper Šumperk 7:1 (2:0, 2:0, 3:1)


Branky: Báthory (Veselý), Ošťádal (Godla), Čajan (Lakomý), Lakomý, Godla (Schön), Godla (Báthory), Čajan (Lakomý)

Do druhého utkání vlétl Prostějov s velkou chutí, kluci začali mnohem lépe komunikovat a plnit své úkoly na hřišti. Skóre narůstalo a narůstalo, nebýt chvilkové nepozornosti při rozehrávce volného úderu hostů, slavil by Pařenica čisté konto.

Hodnocení trenéra: Úvodní zápasy sezóny byly pro všechny velkou neznámou. Papírově je náš tým sice jedním z favoritů soutěže, ale jak víme po zkušenosti z minulé sezóny, předpoklady nehrají na hřišti žádnou roli. Nicméně kluci už od úvodu prvního utkání ukázali, že hrát umí a potvrdili předpoklady. Chtěl bych pochválit jak zkušenější hráče, tak i úplné nováčky, kteří okusili své první zápasy v této kategorii. Nesmíme však zapomínat, že je stále co zlepšovat.

Sestava:


Kouřil, Pařenica – Veselý, Beran, Schön, Ošťádal – Godla, Jančík, Elsner, Lakomý, Báthory, Čajan