SK K2 Prostějov – FBC Spartak Bílovec 1:3

První zápas neoblíbený Bílovec, kterému neumíme dávat góly. Ale holky na hřišti bojují, co jim síly stačí. Přesto prohráváme 0:1. Dvě minuty před koncem Nancy po přihrávce Elišky protlačí gól za záda brankářky, ale na body to nestačí, protože v čase 35:06 opět smolně inkasujeme a v samém závěru si sedm sekund před koncem vstřelíme vlastní gól. Nádherný zápas, šance, střely, emoce.

SK K2 Prostějov – PASKOV SAURIANS 4:2

Po zápase nás opouští Kačenka Skládalová, a zbývá nás jen osm a před námi Paskov v plné sestavě. Holky se těší a bojovná nálada je vidět i na hřišti. Dáváme Paskovu šanci a jejich nejlepší hráčce č.8 umožníme vstřelit branku, ale pak už se pod námi taví značně kluzká guma olomoucké haly a brankami Anetky Pechové, Nancy Machorkové, Anetky Pavlíkové a Natky Spáčilové otáčíme skóre a celý zápas zaslouženě dovedeme do vítězného konce i díky emotivnímu koučování Matěje Oštádala.

Sestava:

Machorková – Střelcová, Pavlíková, Klevetová – Skládalová, Spáčilová – Pechová, Machorková, Kordzik

Komentář trenéra:

“Chválit jednotlivce v týmovém sportu nemá význam. Za závěr sezony si všechny hráčky zaslouží velikou jedničku. Holky se celou sezonu zlepšují a poslední zápasy to jasně ukázaly. Dokázaly hlavně sobě, že i když vypadne ze sestavy Renča Bestrová, tak dokáží hrát vyrovnané zápasy s každým týmem. Snad se nám přes léto tým podaří ještě posílit, rozšířit a přidat v nové sezoně spoustu branek v síti soupeřek.”