SK K2 Prostějov – FBS Olomouc 3:7 (0:1, 0:3, 3:3)

branky: Godla (Antel), Antel (Godla), Jančík

Hned v úvodu zjišťujeme, že navzdory kvalitě a umístění můžeme se soupeřem hrát vyrovnanou hru. Zlomem se stala ale 2. třetina, ve které dostáváme tři góly. V poslední části se opět ukazuje, že bychom mohli nějaké body urvat, bohužel se kluci nedokázali semknout dostatečně jako tým a body nám unikají. Olomouc, která nám utíká už o více jak deset bodů a poráží jeden tým za druhým, se zdál jako neporazitelný soupeř. S větší chutí však mohl výsledek zápasu být opakem. Nedá se říct nic jiného než škoda.

SK K2 Prostějov – FBC Mohelnice 9:6 (4:3, 4:1, 1:2)

branky: Antel (Grepl), Antel (Grepl), Antel (Godla), Čajan (Báthory), Grepl, Hurdálek (Godla), Báthory (Grepl), Antel (Grepl), Antel (Grepl)

Druhý zápas jakoby nastoupil jiný tým. Tým odhodlaný udělat všechno pro tři body. Rveme se, bojujeme, jdeme do každého souboje jako o život. K tomu přidejme prolomení střelecké smůly Antela a neskutečný výkon Grepla, který podpořili i mladíci a máme tu parádní přestřelku, která zvedala ze sedadel. Dokázali jsme zároveň soupeři vstřelit několik gólů za sebou a udělat si potřebný náskok. Navíc na každý obdržený gól máme okamžitou odpověď a zároveň v důležitých chvílích skvěle zachytal Kouřil. Zkrátka zápas od kterého se můžeme odrazit na vlnu vítězství a pokračovat v zápalu, který jsme viděli.

Sestava:

Kouřil, Horák – Godla, Beran, Ševčík, Hurdálek (2.zápas), Jančík, Antel, Grepl, Kadlčík, Pollák, Báthory, Čajan