Turnaj začínáme s rivalem z Přerova. Držíme s nejlepším týmem naší soutěže krok i
díky tomu, že přerovské holky přijely v minimálním počtu. Hřiště jedna vybojuje
remízu a hřiště dva vyhrává těsným rozdílem. Ale jsme ospalí a nesoustředění.

Druhý zápas proti Uničovu se držíme jen první půlku a ve druhé už zcela dominuje náš soupeř.

Ve třetím zápase proti Litovli hřiště č. 1 odjíždí o parník a zcela dominuje, hřiště dva svádí boj o každý míček v součtu je to jasná výhra. Do posledního zápasu jdeme už unavení, nesoustředění, hřiště jedna svého soupeře opět deklasuje a dvojka zase naopak dostává.

Dlouhé pauzy mezi zápasy nám nedělají dobře, kluci a holky neudrží koncentraci jen na turnaj a nechají se rozptýlit okolními vlivy. Měníme hráče v sestavě, snažíme se, abychom oživili herní projev a stejně to nevydrží celý zápas. Protože jsme hráli doma, chtěli jsme zapojit i hráče z přípravky, kteří od nové sezony už budou za nás nastupovat. Bohužel nemoci způsobily, že se zapojila jediná Klaudie Filipová, pod ní podle očekávání “hořela” palubovka a Klauďa se svým výkonem určitě nominovala na poslední turnaj Elévů.

Tři vítězství a jedna porážka by mohly svádět k závěru, že turnaj byl úspěšný, ale herní projev byl horší než v Litovli a čeká nás spousta práce, pokud se chceme rozloučit se sezonou zlatem. 

SK K2 Prostějov – FBC Přerov Ďáblové 14:12

SK K2 Prostějov – FBC ZŠ Uničov Yellow 7:17

SK K2 Prostějov – FBC TJ Tatran Litovel 20:4

SK K2 Prostějov – FBC Hranice 23:14

Hodnocení trenéra:

“Turnaj musím hodnotit kladně, protože jsme předváděli skvělé výkony až na menší výjimky. Kluky musím pochválit za super turnaj a hlavně poděkovat rodičům a divákům, kteří přišli kluky podpořit. Za to patří velké díky. Čeká nás poslední turnaj a na ten se chceme připravit a zakončit ho jak jinak než zlatem.”

Sestava:

Jurík, Neumannová – Pekarčík, Jašurek, Krejčí, Zips, Dvorský, Pařenica, Páleník, Ševčíková, Ředina, Švec, Baarová, Klapka, Fink, Mlčoch, Krchňák, Filipová, Inderka