SK K2 Prostějov – FBC TJ Tatran Litovel 7:7 (2:1; 2:1; 3:5)
Branky: Krnáč (Vlček), Krnáč (Vlček), Smička (Krnáč), Smička (Vlček), Smička (Krnáč), Krnáč (Smička), Zajíček (Vlček)

Tým vstoupil do utkání dobře, jako první vstřelí branku a postupně navyšuje stav skóre na 4:2. Bohužel ve třetí třetině se vše mění. Soupeř dokáže v první minutě a půl srovnat, po našem navýšení o jednu branku srovnává a otáčí skóre na nepříznivých 5:7 v náš neprospěch. Dvě minuty do konce utkání vsázíme vše na jednu kartu. Při hře 6 na 5 si vytváříme velmi silný tlak, kterému soupeř nedokáže odolat a vyrovnáváme. Bohužel na otočení skóre již nezbyl čas a utkání tak skončí remízou.

SK K2 Prostějov – TJ Sokol Kostelec na Hané – HK B 8:4 (1:1; 3:2; 5:1)
Branky: Vlček (Krnáč), Smička, Krnáč (Vlček), Machač (Burget), Vlček (Smička), Vlček (Krnáč), Krnáč (Vlček), Smička (Krnáč)

Do utkání vstupujeme opět aktivně, ale stav je do začátku třetí třetiny pouze o jednu branku v náš prospěch. Ve třetí třetině se však utkání láme a soupeře postupně přestřílíme a připisujeme si tři body za vítězství.

Sestava: Weidinger – Jetel, Ondra, Sehnálek, Zajíček – Vlček, Smička, Krnáč – Burget, Machač, Bárta

Komentář: Ztracené dva body v prvním utkání nás mohou hodně mrzet, nyní můžeme být rádi alespoň za jeden bod. Dále nás mrzí zranění Sehnálka, který si zlomil palec a ve druhém utkání již nemohl nastoupit. Přejeme mu brzké uzdravení. Avšak i s absencí jednoho obránce jsme dokázali ve druhém utkání zvítězit. A to díky skvěle chytajícímu Honzovi Weidingerovi, který tým dokázal podržet v obou utkáních.