SK K2 Prostějov – FBC Hranice 9:5 (1:2, 4:0, 4:3)

Branky: Krnáč (Zajíček), Krnáč (Vlček), Herrmann (Judas), Vlček (Krnáč), Vlček (Zajíček), Herrmann (Bárta), Korčák (Krnáč), Judas, vlastní gól soupeře

Soupeř nastoupil do utkání s kompletní sestavou a několika hráči navíc. Přesto nenašel na náš tým recept. První třetinu soupeř ještě vyhrál, ale od druhé třetiny režírovali hru Prostějované. Perfektní výkon podal mezi křídly první formace Korčák, který byl nakonec za své výkony po spolupráci s Krnáčem odměněn krásnou brankou po výběhu. Co naopak tým může mrzet, jsou zbytečná vyloučení, která přinesla dvě branky do naší sítě a poté poslední branka po špatném pokrytí soupeřových útočníků v samém závěru utkání. Takto to vypadá, že soupeř byl rovnocenným soupeřem.

SK K2 Prostějov – IBK Bisons Přerov 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)

Branky: Korčák (Vlček), Krnáč (Vlček), Krnáč (Vlček), Krnáč (Vlček)

Do druhého utkání na nás nastoupil čerstvý soupeř. To tým vůbec nezastrašilo. Naopak, opět to byli Prostějované, kteří tvořili hru a také dávali branky. Za zmínku stojí milimetrová přihrávka Vlčka na neobsazeného Krnáče stojícího u tyčky v přesilové hře. Soupeř si na tohto nedal pozor i v pozdější fázi a úplně ze stejné situace se opakovala i další branka této dvojice. Ke konci se soupeř ještě snažil vyvinout závěrečný tlak, ale nebylo to platné.

Perfektní výkon podal v obou utkáních nejen Korčák, ale také obránce Judas, který své soupeře vyloženě vodil. Pochvalu zaslouží i nováček sestavy Bárta, který, až nabere další zkušenosti, bude platným článkem sestavy.

Sestava:

Fica – Judas, Ondra, Sehnálek – Vlček, Korčák, Krnáč – Bárta, Zajíček, Herrmann