SK K2 Prostějov – Asper Šumperk 8:16

SK K2 Prostějov – Uničov Yellow 7:14

SK K2 Prostějov – Uničov Black 14:18

SK K2 Prostějov – FBC Jeseník 30:7

Se Šumperkem do poločasu vyrovnané utkání, pak se nám pomalu začali ve skóre vzdalovat a v pohodě si došli pro vítězství. Stejně tak zápas s Yellow byla znatelná převaha florbalových dovedností na straně soupeře.

S Uničovem Black hřiště č. 1 utrpělo debakl 3:16 a hřiště č. 2 naopak rozstřílelo svého soupeře 11:2, celkově z toho byla prohra o čtyři branky.

V posledním zápase jsme porazili “otloukánky” z Jeseníku. Soupeř hraje svá utkání ve malém počtu hráčů a ještě s věkovou kategorií přípravky, takže v zápasech s nimi se soustředíme na držení míče a přihrávky a nejdeme tak do finálního zakončení. I tak je rozdíl skóre obrovský.
 
Díky tomu, že jsme značně rozšířili hráčskou základnu elévů, momentálně máme na soupisce 36 aktivních hráčů, z mladších žáků můžeme využívat čtyři dívky a v přípravce máme minimálně pět hráčů, co si svojí snahou a pílí zaslouží hrát o kategorii výš, se jednoznačně zvýšila kvalita hry, co předvádíme na turnajích.

Kluci a holky, co se týče snahy a bojovnosti, odvádějí maximum, ještě musíme zlepšit individuální techniku a rychlost práce s holí. Už nejsme nuceni brát na turnaje hráče, co tréninku nedávají sto procent, berou náš tým jako “kroužek” a na tréninku jim chybí snaha a hlavně disciplína.

Sestava:

Jurík – Pekarčík, Dvorský, Jašurek – Štourač, Krejčí, Fink

Neumannová – Švec, Ševčíková, Rochla – Pařenica, Mlčoch, Klapka – Smutný
  
Hodnocení trenéra:

“Čekal nás těžký turnaj s kvalitními týmy. Kluci bojovali a nechali na hřišti maximum a za to dostali pochvalu.”