SK K2 Prostějov – FBC Schwarz Šternberk 3:4 (2:2, 1:2)

Branky: Stach, Müller, Dohnal

Tento zápas už naznačil,že naše hra postrádá vše.Nedařili se nám přihrávky ani střely na bránu nepracovali jsme jako jeden tým.Zápas byl vyrovnaný a jen díky našemu bránkáři jsme prohráli jen o jednu branku.

SK K2 Prostějov – FBC Lipník 3:3 (1:3, 2:0)

Branky: 2x Dohnal,Lasovský

Do utkání jsme vstoupili špatně nedařilo se nám vůbec nic a po zásluze jsme poločas prohráli.Hned na začátku druhého poločasu jsme hru zlepšili a po dvou rychlých gólech vyrovnali .Jenže potom jsme přestali úplně hrát a jen díky našemu brankáři skončilo utkaní remízou.

SK K2 Prostějov – FBC Asper Šumperk 1:4 (1:3, 0:1)

Branky: Chyba

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a po brance Chyby jdeme do vedení.Soupeř zlepšil hru a měl jednu šanci za druhou.Soupeři se podařilo do konce poločasu otočit skóre na svou stranu.Druhý poločas byl vyrovnaný obě družstva měli spoustu šancí.

SK K2 Prostějov – FBK Jeseník 11:1 (5:1,6:0)

Branky: 2x Stach, Chyba, Toman, Zbořil P.,2x Dohnal, Lošťáková, Dvorská, Hnízdil, Lasovský

Toto utkání jsme zvládli dobře.Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a soupeře nepouštěli do šancí.V zápase jsme nechali zahrát i méně vytížené hráče.Zápas jsme vyhráli jednoznačně a na chvíli nechali zapomenout na naše špatné výkony na tomto turnaji.

Sestava:

Coufal, Zbořil R. – Zbořil P., Hnízdil, Toman, Dohnal, Stach, Zips, Lasovský, Lošťáková, Hruban, Jataganzidis, Dvorská, Ševčíková, Müller, Chyba

Komentář trenéra:

“Tento turnaj mě zklamal. Nedokázali jsme navázat na dobré výsledky z předchozích turnajů. Propadli jsme úplně ve všem, nepracovali jsme jako jeden tým.”