SK K2 Prostějov “B”- FBC TJ Tatran Litovel 2:3 (0:0, 1:1, 1:2)

Branky: Smička (Sehnálek), Smička (Ondra)

S Litovlí jsme si vytvořili řadu šancí, ale branku trefujeme až po začátku druhé části. To je ovšem od nás na dlouho chvíli vše, jelikož již další šanci nedokážeme proměnit, i když některé patří do kategorie naprosto vyložených. Branky tak střílí soupeř a utíká nám do dvoubrankového vedení, které se nám nedaří stáhnout. Trefujeme se až doslova několik vteřin před vypršením času v powerplay. Na další šanci nám už nezbyl čas a tak s Litovlí smolně prohráváme.

SK K2 Prostějov “B” – FBC Mohelnice “B” 9:6 (3:2, 3:1, 3:3)

Branky: Sehnálek (Kratochvíl), Sehnálek, Smička (Jetel), Burget (Smička), Smička (Jetel), Burget (Smička), Herrmann (Ondra), Lakomý (Ondra), Sedlář

Takovou přestřelku dlouho nepamatuji a hlavně takový start. Po minutě a půl hry vedeme již 3:0, když se dvakrát trefuje kmet sestavy Sehnálek a playboy Smička. Poté ovšem přichází na řadu zbytečné vyloučení Smičky, nájezd a vyloučení Lakomého a rázem je rozdíl mezi oběma týmy pouze branka. Ve druhé třetině si již budujeme dvoubrankový náskok, který držíme až do konce zápasu a nakonec je celkový rozdíl tříbrankový. Pozitivem zápasu jsou určitě krásné branky některých našich hráčů a hlavně první zásahy v mužské kategorii pro duo Burget – Lakomý.

Sestava:

Fica, Pařenica – Dankovič, Ondra – Jetel, Bezouška – Sehnálek, Kratochvíl, Smička – Burget, Sedlář, Herrmann, Lakomý

Komentář vedoucího:

“Tvořili jsme si řadu šancí, ale opět jsme narazili na problém s jejich proměňováním. V prvním zápase s Litovlí jsme dle mého názoru neměli prohrát, ale pokud nedáváme góly, tak si nemáme na co stěžovat. Ve druhém zápase to již bylo lepší, jen jsme si zápas sami zbytečně zkomplikovali vlastní nedisciplinovaností. Pochválit bych chtěl dva juniory Burgeta i Lakomého za jejich výkon ve druhém zápase.”