SK K2 Prostějov – FBC Mohelnice 5:0 (3:0, 2:0)

Branky: 3x Stach, Lasovský, Hnízdil

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a po brance Stacha jdeme vedení.První poločas byl jasně v naši režii a přidáváme ještě dvě branky.Do druhé půle jsme šli s jasným cílem nepustit dobře rozehraný zápas a přidat nějaké branky.V druhém poločase soupeř zlepšil hru a měl dvě trestná střílení,které nedal.Nám se podařilo ještě dvakrát střelit branku a po dobrém výkonu tento zápas vyhrát.

SK K2 Prostějov – FBC Schwarz Šternberk 2:5 (0:2, 2:3)

Branky: Stach,Zips

Do utkání jsme vstoupili špatně nedařilo se nám vůbec nic a po zásluze jsme poločas prohráli.Do druhého poločasu jsme hru zlepšili a dali gól.Jenže chvíle nepozornosti a soupeř nás trestal.Nám se už jen podařilo v závěru dát gól na konečných 2:5.

SK K2 Prostějov – FBC Přerov Panteři 3:1 (1:1, 2:0)

Branky: Pařenica, Stach, Dohnal

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a po krásné Pařenicovi individuální akci jdeme do vedení.Soupeř zlepšil hru a měl jednu šanci za druhou.Soupeři se podařilo do konce poločasu vyrovnat.Druhý poločas byl vyrovnaný obě družstva měli spoustu šancí.Nakonec se štěstí přiklonilo na naši stranu a o dvě branky vyhráváme zápas.

SK K2 Prostějov – FBK Jeseník 11:0 (5:0, 6:0)

Branky: 3x Dohnal, 2x Stach, Loštáková, Pařenica, Zbořil P., Hruban, Zips, Lasovský

Toto utkání jsme zvládli dobře.Celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a soupeře nepouštěli do šancí.V zápase jsme nechali zahrát i méně vytížené hráče.Zápas jsme vyhráli jednoznačně a na turnaji skončili na krásném druhém místě.

Sestava:

Coufal,Zbořil R. – Zbořil P.,Pařenica, Hnízdil, Novotná, Toman, Dohnal, Stach, Zips, Lasovský, Lošťáková, Hruban, Mlčoch, Jataganzidis, Dvorská

Komentář trenéra:

“Tento turnaj mě mile překvapil. Jsem rád, že na tomto turnaji jsme předvedli dobré výsledky. Po minulém turnaji jsme potrénovali přihrávky a týmovou souhru na hřišti a hned to bylo vidět. Kluky a holky bych chtěl pochválit za předvedenou hru a výkony.”