Dvanácté kolo zavedlo juniory do jihomoravského Znojma

SK K2 Prostějov – Panthers Otrokovice 4:10 (1:3, 2:3, 1:4)

Branky: 2x Lakomý, Ošťádal, Beran)

SK K2 Prostějov . FBC Spartak Přerov 5:5 (1:2, 1:3, 3:0)

Branky: Zabloudil, Machač, Beran, Godla, Burget)

V prvním utkání nestačili naši hráči na lépe hrající soupeře, který převyšoval naše hochy vesměs v každé herní situaci. I když měli u hodně branek štěstí, kdy se míček vracel na jejich čepele tak i přesto bylo jejich vítěství zaslouženo.

Ve druhém utkání to vypadalo v prvních dvou třetinách, že si prostějovští borci nesou špatné myšlenky z prvního utkání. Soupeř trestal naše chyby a když už to vypadalo, že se hra srovnala přišla další rána v podobě obdržené branky. Ve třetí třetině začal soupeři docházet dech a toho dokonale využili naši junioři, kdy soupeře přehrávali a třemi góly srovnali skóre.

Po prohře a remíze si odvážíme ze Znojma 1 bod

Sestava:

Pařenica, Weidinger,Burget, Machač, Zabloudil, Godla, Schön, Frýda, Jetel, Král, Ošťádal, Beran, Lakomý

Prní turnaj v Novém roce opět jeden bod

SK K2 Prostějov – Sokol Brno/EMKOCase Gullivers 0:8 (0:2, 0:4,0:2)

SK K2 Prostějov – Fbk Horní Suchá 3:3 (2:0,1:3, 0:0)

Branky: Berger, Machač, Jetel

Utkání s lídrem tabulky mohlo být snad jen překvapením na dobrý výsledek. V sestavě se objevilo spoustu dorostenců, kteří se snažili udržet tempo s dobře hrajícím soupeřem pouze prví třetinu, ve druhé přidal a na důrazu a zvýšil svůj náskok. Třetí třetina dopadla stejně jako první. Soupeř zaslouženě vyhrál.

Druhé utkání začalo mnohem lépe pro naše hochy, ujali jsme se vedení a na hřišti to vypadalo, že hraje pouze jeden tým … ten z Prostějova. Když soupeř ve druhé polovině utkání vstřelil první branku, opět jsme znejistili a během tří minut jsme prohrávali. Do konce třetiny se nám podařilo srovnat a ve třetí jsme znovu ukázali soupeři, že jsme lepším týmem, bohužel po spoustě neproměněných šancí bereme aspoň bod.

Sestava:

Pařenica, Weidinger, Machač, Zabloudil, Godla, Schön, Frýda, Jetel, Čejka, Ošťádal, Lakomý, Berger, Mikulecký, Glacner, Veselý