Fbc KOVO KM Frýdek-Místek – SK K2 Prostějov 2:7 (1:4, 0:0, 1:3)


Branky: Král, Konečný (Z. Fojt), Konečný (Z. Fojt), Krnáč (Z. Fojt), Krnáč (Z. Fojt), Z. Fojt (Krnáč), Čmela

Sestava: Krátký, Weidinger – Maťcha, Novák, Vašut, Frýda, M. Fojt, Ťuik – Vlček, Trnečka, Judas, Král, Zabloudil, Čmela, Konečný, Z. Fojt, Krnáč

Utkání začal Prostějov drtivou převahou a tu využil hned ve 2. minutě Král, který na dvakrát překonal brankáře. Hned o 3 minuty později si připsal Konečný svůj první gól v prostějovských barvách po skvělé souhře s Fojtem, to mu ovšem bylo málo a o necelé dvě minuty později si tato dvojice souhru zopakovala. Zápas začal mírně zavánět debaklem, když Krnáč zvyšoval v 15. minutě již na 4:0, ovšem Frýdek po pár vteřinách kontroval svým prvním gólem a uzavřel tak třetinu za stavu 1:4.

Ve druhé třetině Frýdek srovnal tempo a již prostějovské chasníky tolik do šancí nepouštěl, také zásluhou skvěle chytajícího Krátkého v prostějovské brance se šlo do šaten za stejného stavu.

Na začátku třetí třetiny se podruhé prosadil Krnáč a to opět po nahrávce Fojta, který tak připsal již 4. nahrávku v řadě. Fojt byl evidentně při chuti a tak o 6 minut později zvyšoval sám na 6:1 a uzavřel svůj účet v tomto utkání na skvělých pěti bodech. Frýdek ještě stihl odpovědět gólem na 2:6 a poté zkoušel hru v šesti, která se ale nevyplatila, jelikož minutu před koncem zvyšoval Čmela na konečných 7:2. V tomto utkání v prostějovském dresu debutoval mladík Frýda.