ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Elévové A

Elévové: Všichni elévové do Šumperka

Tak byl vypsán rozpis utkání na 21.1.2024, díky kterému jsme vyslali oba naše celky SK K2 Prostějov a SK K2 Prostějov Yetti na jejich první turnaj v novém roce. V Šumperské hale jsme se tak mohli utkat s celky FBC Mohelnice, FBC Playmakers Prostějov a domácím ASPER Šumperk.

Datum: 25.1.2024

Domácí turnaj zaplněn prostějovskými elévy.

V sobotu se nám poprvé v sezoně ukázala na domácí půdě kategorie elévů, a to rovnou oba naše celky, které máme letos přihlášeny.

Datum: 14.11.2023

Hodnocení sezóny trenéra našich nejmenších kategorií přípravky a elévů Michala Tomigy

Víc dětí, rovná se víc radosti. Jednoduchý vzorec, který by měl fungovat. Pro nás v této sezóně fungoval skvěle. A díky doplnění počtu hráčů a hráček v obou kategoriích, tak dokážeme vytvořit vyrovnané tréninkové skupiny, které se navzájem motivují a "konkurují".

Datum: 18.5.2023

Elévové úřadovali v Lipníku!

V neděli 11. 10. se tým našich elévů vydal na další turnaj. Tentokrát zavítal na půdu krásné sportovní haly v Lipníku nad Bečvou, kde postupně vyzval týmy z Olomouce, Litovle, Hranic a nakonec i domácího Lipníku. Opět se nám bohužel sešlo pár omluvenek, ale i přesto jsme dokázali složit velmi schopný a dravý tým.

Datum: 11.10.2020

Elévové se vydali na svou první štaci do Přerova

V sobotu 26.9. se družstvo našich elévů vypravilo na svůj úvodní turnaj v Přerově. Postupně se utkali se Šternberkem, Lipníkem a dvěma domácími týmy z Přerova. Přestože chybělo několik dětí, tak jsme předvedli pohlednou hru a vyzkoušeli různé varianty jak v sestavě, tak v brance.

Datum: 28.9.2020

Elévové v Šumperku nejlepší!

V sobotu 14.12. odehráli Elévové poslední turnaj v roce 2019. Přestože byla sestava ovlivněna marodkou, předvedli jsme pohledný a obětavý florbal. Díky výbornému výkonu jsme byli vyhodnoceni jako nejlepší tým.

Datum: 6.1.2020

Elévové odehráli turnaj v Lipníku.

V neděli se družstvo našich elévů vypravilo na turnaj do Lipníka. Postupně se utkali se starším týmem z Olomouce, Přerovem, Lutínem a domácím Lipníkem. Zápasům nechyběla slušná střelba nebo kombinace. Dobré nasazení na obou hřištích bylo základem všech vstřelených branek.

Datum: 18.11.2019

Elévové sbírali další zkušenosti v Šumperku

V sobotu 28.9. se elévové vydali do Šumperka na první ligový turnaj. Postupně se utkali s domácím Šumperkem, Litovlí, Uničovem a Přerovem.

Datum: 30.9.2019

Tým elévů Black odehrál poslední turnaj sezony v Mohelnici

v neděli 5. května 2019 elévové odjeli do Mohelnice odehrát poslední turnaj sezony. Zahráli jsme si se soupeři z Mohelnice, Litovle, Přerova a Lutína.

Datum: 13.5.2019

Elévové Blue v téměř plné sestavě odehráli turnaj v Uničově.

Elévové Blue se v sobotu vydali na svůj poslední ligový turnaj do Uničova, kde se střetli s domácím celkem, Olomoucí, Lutínem a Litovlí. V téměř plné sestavě se jim dařilo hrát krásný florbal na obou hřištích.

Datum: 6.5.2019