ODDÍL FLORBALU SK K2 PROSTĚJOV

VŠECHNY ČLÁNKY - Ženy

Renata Ondra Bestrová: "Tým šlapal skvěle …"

V době další vynucené pauzy se toho moc neděje, a tak Vám přinášíme další rozhovor z dílny SK K2

Datum: 23.11.2020

Zazvonil Zvonec a …

Na další turnaj do pěkné haly v Bílovci odjíždíme s vidinou 6 bodů a florbalový bůh říká chichichi …

Datum: 3.3.2020

Deset stupňů ke zlaté

Soutěž se přehoupla do druhé poloviny a karty byly rozdány jako v populární televizní soutěži 80 let. Desetkrát vyhrajeme a jsme zlaté, jak moc to bude těžké?
Trenérka Renča Ondra Bestrová přemýšlí, jak holky nabudit před nadcházejícím turnajem a "vymyslí" výron v kotníku a berle k tomu. Navíc "klubový lékař" nepouští do utkání "Spáču", kvůli "nějakým" antibiotikům. No chápete to? V tomto rozpoložení vyrážíme do Opavy na Hranice a domácí tým.

Datum: 17.2.2020

Navázaná nit?

Hodina bývá někdy nekonečnou a pak už odbíjí … PÁTÁ!!! Tento legendární popěvek z pražských Holešovic a nyní z O2 arény mohl zaznít při našich zápasech 14. kola. Soupeři přitom nebyli z nejslabších - FBC ČPP OSTRAVA B a FBC Kovo Frýdek Místek.

Datum: 20.1.2020

Čistá nula

Jak dál a co zlepšit? To je otázka o zlatého bludišťáka …

Datum: 9.12.2019

Opravdu zasloužené 3 body!

Čtvrtá Opava a první Vítkovice - to byla výzva víkendu. Den před turnajem přicházíme o dvě hráčky do obrany. Nancy i Anet nepustí do hry zdravotní potíže. Takže odjíždíme s jedinou "čistokrevnou" hráčkou do obrany Ivankou, jak to zvládla? Pomohl jí zbytek týmu?

Datum: 26.11.2019

Zpátky do minulosti

Turnaj Ostrava a soupeři Přerov a Frýdek-Místek, takové bylo zadání víkendu. Deset hráček a jedna gólmanka jely vybojovat další body a natáhnout bodovou šnůru. A hned v prvním zápase byla přetržena a to naprosto zaslouženě.

Datum: 11.11.2019

Pot, slzy a čtyři body.

Kopřivnice nás přivítala sluníčkem, ale náš výkon nebyl procházka růžovou zahrádkou.

Datum: 28.10.2019

Ženy si připisují dalších šest bodů

"Štěpánku pravou, vykroč pravou!" tak vyprovází Míla Myslíková legendárního Štěpánka z "Básníků", a holky do sezony pravou rozhodně vykročily.

Datum: 8.10.2019

Ženy získaly na úvod sezóny 6 bodů

V sobotu 21. září 2019 vstoupil po dlouhém čekání do nové sezóny i ženský tým SK K2. Na programu byl domácí turnaj v nedalekém Kostelci na Hané, v rámci kterého se nejprve utkal s 1. FBK Rožnov & SKP Frenštát p/R a poté s FbC Asper Šumperk.

Datum: 23.9.2019