Začínáme s Hattrickem Brno. 3, 2, 1 šup šup a v poločase je to 0:9 … kluci neví kam skočit dřív, míčky na čepelích nemáme a protože v druhé půli soupeř poleví tak tak utkání končí “jen” 0:11 … Následuje pohovor s týmem a jdeme na palubovku, kde nás čeká Florbal Hodonín.Úvod jako ze snu … vedeme 2:0 … pak se Hodonín probudí, naši hráči usnou a 4:12 a je konec.

Společný oběd, opět promluva a návrat na palubovku proti Dragons Green Kyjov. Není to pohledný florbal, souboj za soubojem, jiskry lítají i z hlediště kde Draci mají výraznou podporu, ale díky našemu fantastickému golmanovi je výsledek 2:2 … na sobotní závěr přetlačíme Přerovské Žraloky 6:4 v zápase kde vyhrává ten štastnější.

Po sobotních výsledcích nás čeká nedělní předkolo play-off v 7 45 jsme první na hale, intenzivní rozcvička a jdeme proti PSKS Okříšky. Vedeme 1:0, bohužel soupeř otáčí stav a už se nám ho nedaří dohonit 2:5 … Tím budeme hrát jen o 17. místo proti FBŠ Jihlava, kluci už mají hlavy dole, někteří nechtějí hrát a výsledek tomu odpovídá 4:7 a jedeme domů.

Výsledky
SK K2 Prostějov – Hattrick Brno 0:11
SK K2 Prostějov – Florbal Hodonín 4:12
SK K2 Prostějov – Dragons Green 2:2
SK K2 Prostějov – Přerov Žraloci 6:4
SK K2 Prostějov – PSKS Okříšky 2:5
SK K2 Prostějov – FBŠ Jihlava 4:7

Sestava:
Sobota: Jurík – Pekarčík, Krejčí, Dvorský, Jašurek, Rochla, Ředina, Krchňák, Koudelný
Neděle: Koudelný – Pekarčík, Krejčí, Dvorský, Jašurek, Rochla, Ředina

Na turnaji jsme zjistili, že po prvních zápasech jsme se byli schopni vyrovnat pohybem, kdy hra se hraje sprintem nahoru a dolů. Pokud uděláme chybu při bránění v naší dlouhodobé soutěži, tak z toho občas je gól v naší brance … tady z toho byl gól vždy. Na vstřelení branky potřebujeme velké množství šancí, neboť jsme pomalí při hře s míčkem a pomalí i v myšlení při hře. K nasazení a bojovnosti nemáme co vytknout, kluci se snažili a hráli naplno všechny zápasy, ale na soupeře nám chyběl florbalový um a tím nás všichni soupeři jednoznačně převyšovali. Na turnaji byl k vidění i výsledek 0:30 nebo 2:17 … ke cti nám je že 0:11 jsme dostali od celkového vítěze turnaje a ten rozdával i větší “nášupy”.

Děkujeme rodičům, snažili se nás povzbuzovat celý turnaj i přes nezdary, i proto že viděli, že hrajeme na 110% a stejně to nestačí …

Čeká nás hodně práce, která začne hned na prvním tréninku.