Dorostenci v souboji “o vše” propadli

V neděli 15.4 jsem zajížděli do Litovle k posledním zápasům sezony, které rozhodovaly o konečném umístění v tabulce. A ta byla velmi vyrovnaná.

SK K2 Prostějov – FBC Lipník 17:0

SK K2 Prostějov – FBC Přerov 1:6

První utkání bylo spíše tréninkové a byla z toho povinná výhra. V druhém už šlo do tuhého a v případě našeho vítězství bychom skončili v ligové tabulce před soupeřem. Bohužel Přerov chtěl třetí místo trochu víc než Prostějov a v zápase to jasně dokázal.

Hodnocení trenéra:

“Myslím že letošní tým dorostenců měl na víc než dokázal, jen chyběla vetší touha po vítězství, bojovnost v každém zápase. Tak jako proti Mohelnici, proti které kluci doslova létali po hřišti. I přes to jsem se sezónou spokojený a chci klukům poděkovat za odvedenou práci.”

Starší žáci a jejich neštastné loučení se sezónou v Hranicích

K posledním soutěžním zápasům jsme se vydali do Hranic bojovat o konečné 5. místo v sezoně a moc uspěšný boj to nebyl. Bohužel.

SK K2 Prostějov – FBC Zeal Lipník 3:10

SK K2 Prostějov – FBC Přerov 1:11

V prvním utkíní mělo jít o vyrovnaný zápas, opak byl pravdou. Zřejmě si kluci mysleli, že to půjde samo a trošku chybelo vice zapalu do hry.

Druhé utkaní už bylo jen o to dohrát vše se ctí, což se taky ne úplně povedlo. Panovalo velké zklamání z výkonu a přístupu.

Hodnocení trenéra:

“Za sezónu bych chtěl klukům poděkovat. Konečné šesté místo je myslím dobré a budeme pracovat na tom, aby to bylo příště ještě lepší.”