Nejvíce týmu chyběla opora brankářka Diana Machorková, kterou skolila angína. Mezi tři tyče se tak postavila hráčka Gabriela Kotyzová, která předvedla famózní výkon.

SK K2 Prostějov – FBC Asper Šumperk 2:6 (1:3, 0:2, 1:1)

Branky: 2x Bestrová

Začátek utkání byl lepším týmem Šumperk, měl více šancí, které proměňoval. Naše ženy odehrály dobře až třetí třetinu, ale to už bylo pozdě.

SK K2 Prostějov – SKP Nový Jičín – FBK Frenštát 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)

S Novým Jičínem – Frenštátem jsou zápasy vždy zajímavé, avšak lépe si vede právě soupeř. Hráčky plní přesně to, co na ně křičí trenér ze střídačky. Mnohdy to vypadá jako počítačová hra, jen si vzít do ruky joystick. Holky na hřišti si nedaly nic zadarmo, do všeho se chodilo po hlavě. Pěkný zápas se štěstím pro soupeřky, kterým body samozřejmě přejeme.

Sestava:

Kotyzová – Střelcová, Klesnilová, Pavlíková, Bestrová – Spáčilová, Klevetová, Pechová, Skládalová, Machorková N., Kordzik, Králiková

Komentář trenéra:

„Čekal nás těžký úkol. Musely jsme se smířit s tím, že v brance nám bude chybět Dia, což jsme se dozvěděly docela pozdě. Poslední páteční trénink, těsně před utkáním jsme zkoušely dvě hráčky v bráně. Lépe vyšla Gabča, pěkný výkon předvedla i v sobotu. Nelze jí vytknout nic, ba naopak. Chce to odvahu, zkusit si chytat jednou a pak rovnou naostro. Za to Gabči moc děkujeme. Co se jedná hry, musíme jí zjednodušit. Zbytečně kličkujeme a pak ztrácíme míčky, místo, aby přišla střela.„